Baby-haaraccessoiresHaaraccessoires baby

Je vind bij ons de leukste, handgemaakte haaraccessories voor je baby, ons assortiment bestaat o.a uit new-born haarspeldjes, kleine stoere leren haarspeldjes, baby haarelastiekjes met een anti-slip elastiekje en leuke knoop haarbandjes.

Baby haar elastiekjes

Het eerste elastiekje voor je kleine meid, Is je kleine meid toe aan een eerste staartje? en kan er een baby elastiekje in het haar? bij ons vind je de eerste elastiekjes die er niet uitglijden in ons haaraccessoires baby assortiment.

Onze Baby elastiekjes anti-slip zijn gemaakt met speciale rubberen elastiekjes die een zacht stroef laagje hebben. De elastiekjes zijn bevestigd met schattige strikjes in de leukste prints en kleurtjes. Al onze baby haarelastiekjes worden stuk voor stuk gemaakt met prachtige stofjes. Onze baby elastiekjes behoren tot de mini elastiekjes voor baby’s, de strikjes zijn daarmee ook niet groter dan 3 cm. Zit je kleur er helaas niet tussen? wij helpen je graag verder met de juiste kleur in haar strikje!.  Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier.

Haarspeldjes voor baby’s

Voor het eerste lokje hebben wij stoere en ook schattige haarspeldjes met een klittenband sluiting en voor de baby’s met al iets meer haar hebben wij klikklak speldjes van 3 cm groot..Wij hebben verschillende soorten haarspeldjes voor de kleinere dametjes. Zo hebben wij stoere baby haarspeldjes met een leren hoesje of een speldje in bijv de kleuren zwart en wit. Er zijn ook alligator speldjes met tandjes die blijven ook erg goed zitten in een lokje of het fijne baby haar.

Haarspeldjes voor de grotere meiden

Met ons aanbod voor de grotere meiden met al wat haar hebben wij een ruim assortiment in onze dieren haarspeldjesstoere leren haarspelden en vele meer. Onze dieren haarspeldjes zijn voorzien van stoere dieren aplicaties maar ook schattige kleine diertjes vind je bij ons terug . Staat het favoriete dier van je dochter er niet tussen? Geen probleem wij maken met liefde een haarspeld op maat. Mail ons gerust de gewenste wensen en favoriete dier.  De speldjes bevatten een klik klak van 5 cm groot en zijn gemaakt van stevige materiaal. Hiermee blijven onze haarspeldjes erg goed zitten in het haar.

Leren haarspeldjes.

Onze leren haarspeldjes voor baby’s en meisjes zijn gemaakt van kunst leder maar ook hebben wij speldjes in ons assortiment die gemaakt zijn van echt leer. Deze speldjes hebben een stoere uiterlijk en zijn bij ons beschikbaar in verschillende mode kleuren. Ook deze speldjes hebben een stevige klikklak of alligator klip zodat onze speldjes altijd erg goed blijven zitten in het haar van baby’s of grotere meisjes.